Zpět
Chef gril
Chef gril je celo uzavíratelný gril s odklopnou první třetinou stříšky k lepší manipulaci s masem. Celý gril uzavírájí přední dvojité dveře, které zajistí uchování tepla, což je výhodné především z hlediska úspory dřeva a úpravy větších kusů masa, jako masa do hmotnosti 50 kg, selata, vepřové kýty, jehňata, krůty, kachny a kuřata. Takto upravená masa se vyznačují úžasnou křehkostí, šťavnatostí a vůní grilovaného masa. Různé typy marinád dokáží ještě chutě masa doplnit či zvýraznit.
Montáž grilu:
Výhodou grilu je jeho celková demontáž, díky které lze gril dostat i na méně přístupná místa. Gril se skládá z několika částí, které lze ve dvou lidech složit během 10 minut i bez montážního návodu. Gril je vybaven profi motorem s dvojitou převodovkou nastavenou pro ideální rychlost otáčení, při kterém se pravidelně masa opékají ze všech stran rovnoměrně. Vypínání motoru pouze při odkrajování.
Gallery Loading...
Plocha grilu: 140*70 cm
Rozměr vidlic: 120*35 cm
Gallery Loading...
Gallery Loading...
Grilování, postup:
1) Sele, vepřovou kýtu, jehně, kýtu divočáka, kterou jsme předem namarinovali a nechali řádně odležet, hmotnost cca do 20 kg, maso napíchneme na rožeň a zabalíme do alobalu, nejlépe předrátujeme
2) Takto upravené maso na rožni vložíme do roztopeného grilu, rožeň zaaretujeme a grilujeme cca 3 hodiny. Dále alobal sundáme a dopékáme dle velikosti v uzavřem grilu přbližně 15 - 20 minut, maso během dopékání potíráme marinádou (pivní, medová, hořčičná, česneková, lze dodat cena od 250,-/l)
3) Dále maso dopékame i pro efekt v otevřeném grilu a stále potíráme marinádou dle potřeby
4) Maso s váhou nad 20 kg pečeme v alobalu o cca 1 hodinu déle a o 30 minut dále dopékáme
5) Po odkrajování maso stále necháme dopékat, aby se okrájené části ještě dopekly
6) Topíme kvalitní vyschlým dřevem případně proložíme dřevěným uhlím
7) Dobrou chuť
Marinovaná masa kýty, šunky, selata, krúty, jehňata Vám dokážeme dodat i s grilem, na gril je v tomto případě poskytnuta 10% sleva na pronájem z celkové ceny nákladů, ceny dle platného ceníku cateringových služeb, který Vám rádi na přání zašleme.
Cena pronájmu:
Den 600,-
Víkend 1000,-
Doprava po Praze (tam i zpět) 750,-
Doprava mimo Prahu připočítáváme k dopravě 12,-/km od hranice Prahy
Mytí grilu 350,-
Prodej dřeva 300,- / pytel
Kauce za gril 15000,-
Všeobecné smluvní podmínky o pronájmu a půjčovní řád